Allmax nutrition ZMX 2 на супер цена

Allmax nutrition ZMX 2

42.00 лв.
Allmax nutrition
Наличност:
Наличен
Производител:
Код:
1440
Подкатегория:
ZMA
Безплатна доставка и подарък за поръчки над 75лв
Безплатна консултация 0884 171 998
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане

Виж съставките на продукта

ZMX 2 е формула, произведена чрез патентован производствен процес, съдържаща високо концентрирани форми на цинк, магнезий и витамин В6. Добавянето на витамин В6 е за допълнително подобряване на усвояването и оползотворяването на цинк и магнезий. 

Комбинацията цинк, магнезий и витамин B6 е една много популярна комбинация, която се приема основно преди съм, за да увеличи нивото ни на тестостерон, да стимулира растежа на мускулната маса и да ни помогне за възстановяването.

Спортистите, които тренират много интензивно, най-често страдат от недостиг на цинк и магнезий, което води до намалено възстановяване от тренировки, повишена честота на спазми, схващания и умора.

ZMX2 може да се използва от всички спортисти, които искат да получат чиста мускулна маса и сила. ZMХ 2 оказва незаменима подкрепа на способността на организма да произвежда тестостерон и може да помогне за увеличаване силата.

Качества и предимства на ZMX 2

  • Повишава значително нивата на тестостерон
  • Повишена сила и издръжливост
  • По-бързо възстановяване между тренировки
  • Повишено качество на съня
  • Намаляване на тревожност или нервност
  • Осигурява необходимата доза цинк (30 мг) и магнезий (450 мг)

ZMA - Цинк, магнезии, витамин B6 

ZMA е продукт за повишаване нивото на тестостерон, състоящ се от три различни съставки. ZMA означава: Цинк (като Л- монометионин и аспартат), магнезий (като аспартат), и Витамин В6 (като пиридоксин HCL). ZMA е полезен за всички атлети, тъй като помага да се предпази от изчерпване на тези три важни минерали, както и витамини, което често се случва след интензивни или продължителни физически натоварвания.

Цинкът е микроминерал, който участва в действието на няколко хормони, включително инсулин, хормон на растежа, тестостерон и естроген. Освен това той подпомага възстановяването, зарастването на рани и дори смекчава симптомите на настинка. Той е включен в повече от 200 ензимни реакции. Изследванията показват, че хората, който се натоварват физически, имат по-голяма нужда от цинк, тъй като те са по-склонни към дефицит на цинк. ZMA обикновено съдържа 30 мг. Цинк.

Проучване направено през 1996 , озаглавено "Статус на цинк и различни нива на серумния тестостерон при здрави възрастни хора" показа, че приемането на 30 мг. допълнителен цинк дневно от здрави мъже изпитващи умерен дефицит на цинк са удвоили нивата на тестостерон в 6-месечен срок. Така че можете да видите как дефицитът на цинк може да окаже значително влияние върху нивата на тестостерон.

Малкото цинк в организма забавя възстановяването на мускулните влакна повредени по време на тренировките, което проваля тренировката. Цинковият дефицит е и причина за загуба на апетит, временно безплодие, отслабена имунна система и трудно заздравяващи рани.

Магнезият е макроминерал, който участва в над 300 ензимни реакции в тялото, включително гликолиза, цикъла на Кребс, образуване на креатин фосфат, синтез на нуклеинова киселина, активиране на аминокиселини и най-важното за спортисти - синтез на протеин. При дефицит на магнезий може да се наруши новото на тестостерона и растежа на мускулите. ZMA обикновено ще съдържа 450 мг. на магнезий.

Кога и как се приема ZMX 2?

Приеамйте по 3 капсули дневно, 30 до 60 минути преди сън.

  • Aĸo ce пoявят cтpaнични eфeĸти, пpeycтaнoвeтe yпoтpeбaтa нa пpoдyĸтa и нeзaбaвнo ce cвъpжeтe c ĸвaлифициpaн мeдицинcĸи cлyжитeл!
  • Прочети етикета на български преди употреба!

Напишете мнение

Рейтинг Лош           Добър
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон